Downloads

Downloads - Backup - Acronis True Image Home 2020Kategori: Backup
Vores vurdering:
Version: 2020
Tilføjet: 5 september, 2008
Opdateret: 9 oktober, 2019
Størrelse: 3.40 MB
Producent: Acronis Inc.
Type: Trialware

Acronis True Image Home

Med Acronis True Image kan du oprette en tro kopi af en DVD eller din harddisk og på kort tid genoprette alt data på din computer uden re-installation.

Acronis True Image sørger for at lave backup af din musik, videoer, digitale billedere, Outlook e-mails, kontakt personer, kalender, bruger-indstillinger og meget mere.

Alt data på din computer kan tilføjes denne backup, og det smarte er, at det tager næsten ingen tid at genskabe det data som måske er blevet beskadiget pga virus eller system fejl.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]