Downloads

Downloads - AVI - AVIcodec 1.2.0.113Kategori: AVI
Vores vurdering:
Version: 1.2.0.113
Tilføjet: 5 september, 2008
Opdateret: 16 april, 2010
Størrelse: 0.50 MB
Type: Freeware

AVIcodec

AVIcodec Analyzer kan vise hvilke filer og multimedie codec du mangler for at afspille en bestemt videofil eller lydfil i Windows.

AVIcodec analyserer en videofil eller lydfil og fortæller dig hvilke codec du mangler, video og audio, for korrekt at afspille den pågældende fil.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]