Downloads

Downloads - Codec Pack - ACE Mega CodecS Pack - Professional Edition 6.03Kategori: Codec Pack
Vores vurdering:
Version: 6.03
Tilføjet: 5 september, 2008
Opdateret: 17 november, 2010
Størrelse: 47.68 MB
Producent: GalgoNET
Type: Freeware

ACE Mega CodecS Pack - Professional Edition

ACE Mega CodecS Pack er den største samling af video og audio codec fyldt til randen med codec, der kan afspille alt fra codecs til DivX, AVI til MPEG og WMV. ACE Mega CodecS Pack er nok en af de største codec pack som du kan downloade.

I ACE Mega CodecS Pack findes alt under solen til afspilning af videoer, film og musik - et overflødighedshorn af codec til afkodning af multimedia materiale som DivX, XviD, MPEG, AVI, WMV, MKV og lignende. ACE Mega CodecS Pack indeholder virkelig mange værktøjer til brugeren, der ønsker at få det optimale ud af sin multimedia oplevelse. Vær opmærksom på at der kan opstå komplikationer med mange forskellige codec installeret på samme tid.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]