Downloads

Downloads - 3GP - 3GP Player 2011Kategori: 3GP
Vores vurdering:
Version: 2011
Tilføjet: 5 september, 2008
Opdateret: 10 august, 2012
Størrelse: 14.31 MB
Producent: Reganam
Type: Freeware
Wikipedia: Link

3GP Player

3GP Player er en gratis og brugervenlig 3GP afspiller til dit skrivebord.

3GP Player kan afspille alle dine 3GP videoer og understøtter også andre formater som 3GP, 3G2 (3GPP2), MP4, MOV, AVI, WMV, RM og MPEG-4. 3GP Player er desuden kompatibelt med stort set alle lyd og video codec, der findes lige nu. Har du behov for at konvertere 3GP til et andet videoformater, så skal du bruge en 3GP Converter - linket fører til den officielle danske side om 3GP.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]