Downloads

Downloads - MP3 - LAME MP3 Encoder 4.00 alpha 14Kategori: MP3
Vores vurdering:
Version: 4.00 alpha 14
Tilføjet: 5 september, 2008
Opdateret: 24 juli, 2009
Størrelse: 0.29 MB
Producent: The LAME Project
Type: Freeware
Wikipedia: Link

LAME MP3 Encoder

LAME MP3 Encoder er en af de bedste MP3 encoder på cyberspace markedet, og så er det gratis at bruge. LAME stod oprindeligt for "LAME A in't an M p3 E ncoder". LAME MP3 Encoder er særdeles populær som supplement til andre MP3 applikationer.

LAME MP3 Encoder er egentlig et stykke uddannelses software, der underviser i alt hvad man ønsker at vide om MP3 encoding. LAME kræver brugen af en C compiler. LAME MP3 Encoder er nok et af de bedste MP3 programmer til din computer.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen redaktion@codecs.dk