Downloads

Downloads - MP3 - Free Mp3 Wma Converter 1.9Kategori: MP3
Vores vurdering:
Version: 1.9
Tilføjet: 5 september, 2008
Opdateret: 9 februar, 2010
Størrelse: 6.70 MB
Producent: Koyote Soft
Type: Freeware

Free Mp3 Wma Converter

Free Mp3 Wma Converter kan konvertere MP3, WMA, OGG, AAC, M4A, MP4, APE, FLAC og WAV filer til forskellige formater. Free Mp3 Wma Converter er et af de bedste freeware programmer til at konvertere MP3 og WMA med.

Mulighederne for konvertering inkluderer: Mp3 til Ogg, Mp3 til Wma, Mp3 til AAC, Mp3 til Wav. WAV til Mp3, Wav til Ogg, Wav til AAC, Wav til Wma. Wma til Mp3, Wma til Ogg, Wma til AAC, Wma til Wav. Ogg til Mp3, Ogg til Wma, Ogg til AAC, Ogg til Wav. AAC til Mp3, AAC til Wma, AAC til Ogg, AAC til Wav. Ape til Mp3, Ape til Wma, Ape til Ogg, Ape til Wav. Flac til Mp3, Flac til Wma, Flac til Ogg, Flac til Wav. M4a til Mp3, M4a til Wma, M4a til Ogg, M4a til Wav.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen redaktion@codecs.dk