Downloads

Downloads - Codec Pack - AC3 Filter 2.1aKategori: Codec Pack
Vores vurdering:
Version: 2.1a
Tilføjet: 5 september, 2008
Opdateret: 10 maj, 2012
Størrelse: 2.10 MB
Producent: Vigovsky Alexander
Type: Freeware
Wikipedia: Link

AC3 Filter

AC3 Filter er et open source AC3 DirectShow audio filter. Det betyder, at med AC3 Filter installeret så kan du afspille et audio format eller musikfil, der er gemt i AC3 formatet - det er tit tilfældet for DVD film.

AC3 Filter anvendes til at decode et audio format, der er encodet med AC3 - f.eks film (DVD, MPEG4 og andre typer). Efter installationen af dette AC3 filter, så er alle medie afspillere, inklusiv, Windows Media Player, i stand til at afspille AC3 audio korrekt.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen redaktion@codecs.dk